Garantievoorwaarden

1 jaar assistance op alle +125 cc

Gedurende 1 jaar na registratie is uw voertuig gedekt door de Peugeot Assistance pechverhelping. Deze pechverhelping garandeert u een depannageservice 24 uur op 24 voor voertuigen ingeschreven in België of het Groot Hertogdom Luxemburg. U kan hiervan gebruik maken in geval van pech of ongeval op de openbare weg, thuis of op het werk en dit in België en het Groot Hertogdom Luxemburg, tot 25 km in vogelvlucht buiten de respectieve landsgrenzen.

Onder pech wordt verstaan: elke plotse en onvoorziene immobilisatie van het voertuig ten gevolge van een mechanische of elektrische panne met inbegrip van lekke banden, verkeerd getankt, lege brandstoftank, verloren sleutels en andere voorvallen die niet rechtstreeks het gevolg zijn van een mechanische of elektrische panne. Onder ongeval wordt verstaan ieder ongeval losstaand van enige verantwoordelijkheid, bij diefstal of poging tot diefstal, vandalisme of brandschade.

Let op: U heeft recht op 3 kosteloze interventies per jaar; batterij panne wordt niet gedekt door de bijstand. Voor meer informatie en voorwaarden neem contact om met jouw Peugeot verdeler