Onze waarden

Onze waarden

Sinds 1898 produceert en verkoopt Peugeot Moto Cycles gemotoriseerde tweewielige voertuigen. Het is de enige fabrikant ter wereld die zo'n rijke en fascinerende geschiedenis kan claimen in de motor-en scooter industrie.

Motion

Het brede gamma van  Peugeot Motocycles stelt elke gebruiker in staat om de scooter te vinden die het beste past bij zijn of haar behoeften op het gebied van mobiliteit, design, veiligheid en prestaties.

Emotie

Peugeot Motocycles deelt met het publiek zijn blijvende passie voor tweewielige voertuigen. Peugeot Moto Cycles nodigt je uit om de wereld om je heen te verkennen met de scooter en om te genieten van het unieke en ongebreidelde gevoel van vrijheid.

Ontwerp

Het gedetailleerde ontwerp van onze scooters wordt ondersteund door de Franse expertise van Peugeot Motocycles. Ieder zal zijn scooter vinden die zijn of haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Doel

Onze voortdurende zoektocht naar innovatie begeleidt onze teams om de stedelijke mobiliteit van morgen te ontwikkelen en tegelijkertijd aan te passen aan de huidige eisen van de markt.