Blogs Peugeot

Kisbee Celest Blue in prijs verlaagd!

16 juli 2024

Deze scherpe aanbieding is geldig tot 30 september 2024, dus wacht niet te lang. 

Ontdek de Peugeot Speedfight 4

29 mei 2024

In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Peugeot Speedfight 4, en waarom deze scooter een uitstekende keuze is voor zowel jonge als ervaren rijders.

De Peugeot Kisbee nu verkrijgbaar in de kleur: Adventure Green

24 april 2024

Peugeot Motocyles introduceert een opwindende toevoeging aan zijn populaire Kisbee scooterlijn met de lancering van een gedurfde nieuwe kleur: Adventure Green. 

De Peugeot Kisbee - Kwaliteit en Duurzaamheid op Twee Wielen

13 december 2023

Of je nu door de drukke straten van de stad manoeuvreert of langs schilderachtige landschappen op het platteland rijdt, een betrouwbare scooter is essentieel voor een soepele en zorgeloze reis. In de wereld van scooters heeft de Peugeot Kisbee een reputatie opgebouwd als een betrouwbare metgezel, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Peugeot onthult elektrisch concept

11 maart 2024

Peugeot Motocycles heeft zojuist de langverwachte SPx Concept Bike onthuld, een elektrisch aangedreven motorfiets die zijn roots vindt in de legendarische Peugeot 103.

Peugeot Motocycles deel 2: Hoe een familienaam weer samenkwam.

13 december 2023

In de eerste versie van deze blogreeks, Peugeot Motocycles: van trappers naar turbo's', hebben we een duik genomen in de begindagen van Peugeot Motocycles. Lees hier het vervolg

Peugeot Motocycles deel 1: van trappers naar turbo's

13 december 2023

Een blogreeks over de geschiedenis van Peugeot. Lees deel 1 voor een kleine inkijk in het historische merk dat de naam Peugeot draagt. 

Peugeot Metropolis SW: Stabiliteit en veiligheid - zonder de file

Peugeot’s vooruitstrevende Metropolis SW is jouw sleutel tot de stad. Met zijn uniek chassis en dubbele besturing vooraan biedt hij alle gebruiksgemak van een scooter gecombineerd met een ongeziene stabiliteit voor jouw veiligheid in het verkeer. Maar dat is niet alles, want dankzij i-Connect is de Metropolis SW voortaan jouw auto op drie wielen.